20.11.2017

CUMHURBAŞKANIMIZ, ŞEHİDİMİZ EREN’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Rize, Gümüşhane ve Bayburt İl kongrelerine katılmak üzere bölgemize gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane’deki temaslarının ardından Maçka’ya gelerek Trabzon’un Maçka kırsalında  11 Ağustos' ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül’ün ailesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Maçka ilçesinde şehidimiz Eren Bülbül’ün evine giderek şehidin kardeşleri ve annesi Ayşe Bülbül ile görüştü.

Çarşı Camii İmam Hatibi Yusuf Ziya Hacıahmetoğlu tarafından tilavet olunan Kuran-ı Kerim’in adından İl Müftümüz Keramettin Demir Şehit Eren Bülbül’ün ruhuna ithafen dua etti. Ziyarette Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve eşi Emine Erdoağan’a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı  Kan,  Valimiz Yücel Yavuz, İl Müftümüz Keramettin Demir ve diğer protokol eşlik etti.

Ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılayan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Eren Bülbül’ün şehadetinden sonra ailesine ziyaret sözü olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ziyareti gerçekleştirmenin mutluluğu içinde olduğunu söyledi. Ve Şehit Bülbül’e Allah’tan rahmet temennisinde bulundu.

Şehit Eren Bülbül ve bütün şehitlerin kalplerde olduğunu vurgulayarak, “Şehitlerimizle beraber yaşıyoruz, beraber yaşayacağız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan” tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet” vurgusunda bulunduğu konuşmasını, “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” sözleriyle tamamladı.

(Valilik)