11.12.2017

COCUKLARA VE YAŞLILARA YÖNELİK MEVLİD-İ NEBÎ PROGRAMI

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ‘in dünyayı teşriflerinin 1446’ıncı sene-i devriyesi münasebetiyle İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından sevgi evlerinde kalan çocuklara ve Huzur evlerinde kalan yaşlılara yönelik, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.

Programa Valimiz Sayın Yücel Yavuz ve eşi Hanımefendi Şengül Yavuz, İl Müftümüz Keramettin Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, ADRB Vaizleri, yetkililer, sevgi evlerinde kalan çocuklar ve Huzur evlerinde kalan yaşlılar katıldı.

Kur’an-Kerim tilaveti ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan programda sevgi evlerinde kalan çocuklar tarafından ilahiler ve sahne gösterileri düzenlendi.

Programda davetlilere hitap eden İl Müftümüz konuşmasında; Mevlid-i Nebi haftasının öneminden, Peygamber Efendimizin çocuklara gençlere ve yaşlılara yönelik örnekliğinden bahsetti.

Program Valilimiz ve eşi Hanımefendinin çocuklara ve yaşlılara hediye takdimi ve toplu resim çekiminin ardından sona erdi.