03.01.2018

MÜFTÜ YARDIMCIMIZ MELEK MENTEŞE GÖREVİNE BAŞLADI

Trabzon İl Müftülüğümüze atanan kadın Müftü Yardımcımız Melek Menteşe, İl Müftümüzün makamında yapılan toplantı ile yeni görevine başladı.

Melek MENTEŞE kimdir…

1999 yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını aynı Üniversitede, “Übâde b. Sâmit’in hayatı ve hadis rivayetinde yeri” konulu teziyle hadis bilim dalında 2009 yılında tamamladı. Halen İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Hadis sahasında doktora çalışması devam etmektedir.

2002 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde göreve başladı. 2013 yılına kadar Sakarya’da Kur’an Kursu öğreticiliği ve idareciliği görevi yaptı. 2013 – 2016 yılları arasında İstanbul Pendik Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi’nde ihtisas eğitimi aldı. Mezuniyetin ardından Sakarya ili Söğütlü ilçesinde Vaiz olarak görev yaptı.