23.01.2018

Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz, İl Müftülüğümüze ziyarette bulundu.

Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz, İl Müftülüğümüzü ziyaret etti. Valimizi İl Müftümüz Keramettin Demir, İl Müftü Yardımcıları ve Müftülük çalışanları karşıladı.

İl Müftümüzün makamında gerçekleşen toplantıda Valimiz, İl Müftümüz ve Müftü Yardımcılarımız başta olmak üzere, Gençlik Spor Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında ilimizde hizmet veren KYK öğrenci yurtlarında İl ve İlçe Müftülüklerinden görevlendirilen on iki manevi rehber ve Aile ve Dini Rehberlik Büromuzda çalışan Vaizlerimiz ile bir araya geldi.

Valimiz, yurtlarda konaklayan öğrencilere yönelik yapılan programlar ve Aile ve Dini Rehberlik Büromuzca yapılabilecek eylem planı, halkımıza ve öğrencilerimize yönelik çalışmalar hakkında İl Müftümüzden bilgiler aldı.

Toplantının ardından Müftülük binası ve çevresini de gezen Valimiz, fotoğraf çekiminden sonra Müftülükten ayrıldı.