22.03.2018

ŞEHİDİMİZ YUNUS ÇAVDAR EBEDİYETE UĞURLANDI

Maçka ilçemizin Çatak mevkiinde görev sırasında içerisinde bulundukları resmi aracın dereye uçması sonucunda  şehadet mertebesine erişen polis memuru Yunus Çavdar için Valilik Atatürk anıtı önünde resmi tören düzenlendi. Törene Vali Yücel Yavuz, İl Müftümüz Keramettin DEMİR, İl protokolü, şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan törende şehit polis memuru Yunus Çavdar’ın özgeçmişinin okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.  Törenin ardından şehidin cenazesi Maçka ilçesi Esiroğlu mahallesinde bulunan Merkez Camiine götürüldü.

İl Müftümüz Keramettin Demir tarafından kıldırılan cenaze namazına İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Valimiz Yücel Yavuz, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Esiroğlu Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Şehit Polis memuru Yunus Çavdar, Yeniköy Mahallesi Bibat mevkiinde bulunan aile kabristanlığına dualarla defnedildi.