27.03.2018

AİLE DİNİ REHBERLİK BÜROSU ÇALIŞTAYI

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 2018 yılı I. Çalıştayını gerçekleştirdi.

Çalıştaya, İl Müftümüzün yanı sıra İl Müftü Yardımcılarımız Melek Menteşe, İl Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Emine İpekdal,  Din Hizmetleri Uzmanı Ahmet Akkuş, ile İl ADRB İlçe koordinatörleri katıldı.

Programa katılan koordinatörlere İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe ve İl Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Vaiz Emine İpekdal tarafından sunum yapıldı. Çalıştayda ayrıca aile, kadın, çocuk, genç ve yaşlı ana başlıklarında İl ve İlçeler de yürütülecek çalışmalarla ilgili yol haritası çıkarılarak belirlenen kararların gerçekleştirilmesi planlandı.

Programın sonunda İlçe Koordinatörlerinin faaliyetleri değerlendirildi. Ayrıca, koordinatörlerin önerileri de not edildi. Çalıştay dilek, temenniler ve yapılan ikramın ardından sona erdi.