17.03.2018

103. YILINDA ÇANAKKALE

Trabzon İl Müftülüğü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği "Çanakkale’den İstiklâl Savaşına Bağımsızlık Destanımız" konulu konferans 16 Mart 2018 Cuma günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde yapıldı.

103. Yılını kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi programına konuşmacı olarak Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu katıldı. Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcıları, Trabzon İl Müftü Vekilimiz Sıtkı Kaya, İl Müftü Yardımcılarımız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halkımızın büyük ilgi gösterdiği konferans İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Başta Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı Şehitlerimiz olmak üzere terör, 15 Temmuz ve tüm Şehitlerimizin aziz ruhlarına ithafen Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu.

Programa misafir konuşmacı olarak katılan Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu tarafından "Çanakkale’den İstiklâl Savaşına Bağımsızlık Destanımız" konulu konferans verildi. Program Valimiz Sayın Yücel Yavuz tarafından misafir konuşmacı Yavuz Bahadıroğlu ’na plaket takdimi ve resim çekiminin ardından sona erdi.