17.04.2018

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Genç Erkekler Trabzon İl Birinciliği Yarışması

Başkanlığımızca Kur’an Kurslarımıza katılımı artırmak ve yüce kitabımızı güzel okumaya teşvik etmek amacıyla ilimiz genelinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasının erkekler kategorisi il birinciliği finali 17 Nisan 2018 Salı günü saat 09:00’da il müftülüğümüz Niyazi Şahinbaşoğlu Konferans salonunda yapıldı.

İl Müftü Yardımcımız Sıtkı Kaya’nın başkanlığında İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe ve İl Müftülüğü Vaizi Nuray Özben’den oluşan komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Arsin ilçe müftülüğüne bağlı Yeşilyalı Mahallesi Merkez Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Cemrehan Yıldırım il birincisi oldu ve 27 Nisan 2018 tarihinde Rize’de yapılacak olan bölge birinciliği finalinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışmaya Ortahisar İlçesinden katılan Pelitli Mahallesi Hacı Bayram Kur’an Kursu öğrencisi Muhammed Salih Zengin ikinci olurken, yarışmaya Of ilçesi adına katılan Ballıca Mahallesi Kur’an Kursu öğrencisi Sadun Kanık ise üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan tüm yarışmacılara müftülüğümüzce hediyeler verildi. Toplu resim çekiminin ardından program sona erdi.