30.04.2018

4-6 YAŞ ÖĞRETİCİLERİNE YÖNELİK SEMİNER

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticilerine ve 4-6 yaş sertifikası bulunan diğer öğreticilere yönelik 4-6 YAŞ semineri düzenlendi. Başkanlığımız tarafından 22 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen hizmet içi eğitim seminerine katılan rehber öğreticiler tarafından verilen seminer 28 Nisan 2018 Cumartesi günü il müftülüğümüz Niyazi Şahinbaşoğlu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcımız Melek Meneteşe’nin moderatörlüğünde düzenlenen 4-6 Yaş seminerine Rehber Öğreticiler Arzu Özlü, Songül Yanar, Emine Çakır ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticileri ile 4-6 yaş sertifikası bulunan diğer öğreticiler katıldı.

Seminerde 4-6 Yaş Kurslarının önemi ve kurslarda dikkat edilmesi gereken konular ile okul öncesi dönemde dini gelişim, duygusal gelişim, din eğitimi, özel öğretim yöntemleri, sınıf yönetimi, çocukla iletişim, çocukluk döneminde mahremiyet bilinci ve aile katılımı konularında sunumlar gerçekleştirildi.

Program öğeticilerin teklif ve temennilerini iletmeleri ile sona erdi.