14.05.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftümüzün Makamında Yapıldı

İl Müftümüz Osman Aydın, göreve yeni başlaması dolayısıyla ilçe müftülerimizle bir tanışma toplantısı yaptı. Müftülük toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Müftümüz Osman Aydın’ın yanı sıra şehrimizde misafir olarak bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut, İl Müftü Yardımcılarımız Sıtkı Kaya, Mehmet Genç, Hadi Keskin ve Melek Menteşe ile İlçe Müftülerimiz ve İlçe Müftü Vekillerimiz katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının mevzuatı çerçevesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısında müftülüklerimiz tarafından yürütülecek olan Ramazan Ayı faaliyetleri ve görevini yeni il müftümüze devreden önceki il müftümüz Keramettin Demir hocamızın veda programı ele alındı.

Toplantının sonunda ilçe müftülerimiz, il müftümüzün göreve yeni başlaması münasebetiyle il müftümüze yeni görevinde başarılar diledir.