15.05.2018

İl Müftümüz Osman Aydın Ortahisar İlçe Müftülük Toplantısına Katıldı.

İlimize yeni atanan il müftümüz Osman Aydın Ortahisar İlçe Müftülük toplantısına katıldı. Müftülüğümüz Niyazi Şahinbaşoğlu konferans salonunda yapılan toplantıya il müftümüzün yanı sıra, il müftü yardımcımız Hadi Keskin, Ortahisar İlçe Müftümüz Âdem Aygül, Ortahisar ilçe müftülüğü daire personeli, İmam-Hatip, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Müezzin Kayyımlar katıldı.

Ortahisar ilçe müftülüğü ve çalışmaları hakkında ilçe müftüsü Âdem Aygül’den bilgi alan il müftümüz Osman Aydın yeni dönemde il müftülüğümüzün vizyonundan bahsetti. Ortahisar İlçe personelinin ramazan ayını tebrik eden il müftümüze, Ortahisar İlçe Müftümüz Âdem Aygül toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.