15.05.2018

ADALET ve İHSAN BAĞLAMINDA AİLE

2018 yılı Aile Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” isimli konferans tertip edildi. 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Diyanet İşleri Başkanlığımız Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut, İl Müftümüz Osman Aydın, Valimiz Yüvel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz Hanımefendi, İl Müftü Yardımcılarımız Melek Menteşe ve Sıtkı Kaya, İl Kadın Vaizlerimiz ile Kur’an Kursu Öğreticileri ve davetli kadınlar katıldı.

Kur’ân-ı Kerim tilavetinin ardından kısa bir konuşma yapan Müftümüz Osman Aydın programdan ayrıldı.

Kadınlara yönelik düzenlenen programda şehrimizde misafirimiz olarak bulunan Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut tarafından katılımcılara “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” isimli konferans verildi. D.Başk. Akbulut, yaptığı konuşmada ailenin en temel prensibinin adalet olduğunu, haklar kadar sorumlulukların da yerine getirilmesinin ailede huzur oluşturacağını; ihsanın ise adaletin üzerine kurulan daha önemli bir erdem olduğunu ifade etti.

Program İl Müftü Yardımcımız Melek Menteşe tarafından Daire Başkanı Sedide Akbulut'a yapılan hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.