26.07.2018

Din Görevlileri Bilgi Yarışması

2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilimiz genelinde görev yapan Din Görevlileri arasında “Dini Bilgiler Yarışması”  düzenlendi. Başkanlığını il müftü yardımcımız Melek Menteşe’nin yaptığı ve vaizlerimiz Sami Esentürk ve Nuray Özben ile Din Hizmetleri Uzmanı Ahmet Akkuş’tan oluşan komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Tonya Büyük Mahalle Bahadırlı Camii İmam Hatibi İhsan Atalay birinci olurken, Akçaabat Yalıncak Mahallesi Kur’an Kursu Öğreticisi Nesibe Gülsüm Zengin ikinci ve Dernekpazarı Taşçılar mahallesi Yığımlı Camii imam hatibi Zikrullah Fırat üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan tüm görevlilerimizi makamında ağırlayan il müftümüz Osman Aydın, yarışmacı hocalarımızın her birine çeşitli hediyeler verdi.