03.09.2018

Hacılarımızı Çiçeklerle Karşıladık.

Hac ibadetlerini yerine getirerek kutsal topraklardan memlekete dönen 340 kişilik ilk hacı kafilemizi Trabzon müftülük görevlileri olarak havalimanında çiçeklerle karşıladık.

Trabzon İl Müftü Yardımcımız Hadi Keskin, yaptığı açıklamada, müftülük olarak hacı adaylarını Trabzon'dan dualarla uğurladıklarını, şimdi de hacıları karşılamanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, "Kafile olarak küçük gruplar olarak giden hacılarımız oldu ama direkt Trabzon'dan kutsal topraklara giden birinci ve ikinci kafilemiz aynı uçakta geldi. Toplam 340 hacımız var. Onları coşkuyla karşıladık. Allah gitmeyenlere de nasip eylesin." diye konuştu.

Havalimanından çıkan hacılar, yakınlarına kavuşmaları sırasında gözyaşı döktü, kucaklaşarak hasret giderdi.