18.09.2018

4-6 YAŞ ÖĞRETİCİ SEMİNERİ

İl Müftülüğümüz tarafından 10, 15 Ekim 2018 tarihleri arasında İl genelinde görev yapacak olan  4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik seminer düzenlendi. 36 saatlik seminer İl Müftü Yardımcısı Melek Menteşe’nin açılış konuşmasıyla başladı.

Müftü Yardımcısı Melek Menteşe açılışta programın içeriği ve önemi hakkında bilgi verdi.

İl genelinde düzenlenen 4-6 yaş Kur’an Kursları çalışmalarını içeren sinevizyonun ardından sunumlara geçildi. Programın 2 gün süren teorik aşamasında Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Züleyha Boz ve Fatih Eğitim Fakültesi Öğetim Görevlisi Ufuk Kandaz, Dr. Öğretim Üyesi Serpil Reisoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Yasin Öztürk ve Doç. Dr. Tolga Erdoğan tarafından eğitim verildi.

Programın uygulama aşaması ise Rehber Öğreticiler tarafından gerçekleştirilerek bilgi ve tecrübe paylaşımı sağlandı.

Seminer 14 Ekim 2018 Cuma günü katılımcılara, katılım belgesi verilmesi ve kapanış programı ile sona erdi.