08.06.2018

BAŞARI BELGESİ İLE TALTİF EDİLDİLER

Yaylacık Mahallesi Fatih Camii İmam-Hatibi Ali KAÇAĞAN, Işıklar Mahallesi Merkez Çarşı Camii İmam-Hatibi Ali DERTLİ ve Yaylacık Mahallesi Sahil Camii İmam-Hatibi Fehmi ATASOY, sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde göstermiş oldukları özverili çalışmalar ve katkılarından dolayı, 657 Devlet Memurları Kanununun 122. maddesi gereğince, Akçaabat Kaymakamımız Dr. Soner ŞENEL tarafından “Başarı Belgesi” ile taltif edildiler.

Akçaabat Müftümüz Ramazan TEKİN, İmam-Hatiplerimize başarı belgelerini takdim ederek, hizmetlerinden olayı teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Yaylacık Mahallesi Fatih Camii İmam-Hatibi Ali KAÇAĞAN, İlçemiz Çukurca Mahallesinde ikamet eden muhtaç bir vatandaşa cami cemaatini teşvik ederek bir ev yapılmasına vesile olmak ve Kızılay ile işbirliği yaparak cami önünde kan bağışı kampanyası düzenlemekten, Işıklar Mahallesi Merkez Çarşı Camii İmam-Hatibi Ali DERTLİ, İlçemiz Işıklar Mahallesinde bulunan Merkez Çarşı Camiinin tamiratı ve tefrişinde göstermiş olduğu üstün gayret ve Kızılay ile işbirliği yaparak cami önünde kan bağışı kampanyası düzenlemekten, Yaylacık Mahallesi Sahil Camii İmam-Hatibi Fehmi ATASOY ise, her yıl Ramazan ayında görevli olduğu cami müştemilatında iftar çadırı açarak yemek vermek ve Kızılay ile işbirliği yaparak cami önünde kan bağışı kampanyası düzenlemekten dolayı “Başarı Belgesi” ile taltif edildiler.