04.04.2017

Cezaevinde Konferans

Adalet Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan 10.02.2011 tarihli protokol çerçevesinde Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlülerin milli ve manevi duygularını güçlendirmek amacıyla her ay konferans verilmesi planlanmıştır.

Bu bağlamda, Akçaabat Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlülere İlçemiz müftülüğü tarafından 2017 yılında 4. verilen konferans, "Hz. Muhammed (SAV) ve Evrensel Mesaj" konulu olmuştur. İlçemiz müftüsü Ramazan Tekin tarafından verilen konferans hükümlüler tarafından ilgiyle izlendi. Gelecek ayki konferans 02.05.2017 tarihinde İlçemiz müftülük murakıbı Fatih Soylu tarafından "Rabbimizin Emaneti Olan Bedeni Zararlı Alışkanlıklardan Kuruma" konulu olacaktır.