20.12.2017

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması

Trabzon İmam-Hatip Ortaokulları arası batı bölgesi okullarının katıldığı, erkek öğrenciler arasında düzenlenen Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışması, 18/12/2018 tarihinde Akçaabat İmam Hatip Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yarışmaya Vakfıkebir Hikmet KAAN İmam-Hatip Ortaokulu, Tonya İmam-Hatip Ortaokulu, Haçkalı Baba İmam-Hatip Ortaokulu, Akçaabat İmam-Hatip Ortaokulu, Sarıtaş İmam-Hatip Ortaokulu, Beşikdüzü İmam-Hatip Ortaokulu ve İsmail ÇAVUŞ İmam-Hatip Ortaokulu olmak üzere 7 okul katıldı.

İlçemiz Müftüsü Ramazan TEKİN’in seçici kurul başkanı olduğu yarşmanın diğer üyeleri, KTÜ İlahiyat Fakültesinden Öğr. Gör. Mustafa KURUKIZ ve Arş. Görv. M. Şükrü DÜZCAN, Trabzon İmam Hatip Lisesi meslek dersi öğretmeni Zekeriya OCAK ve Trabzon Kız İmam Hatip Lisesi meslek dersi öğretmeni Ali Fuat AYDIN’dan oluştu.

Yarışmanın sonunda jüri üyelerinin kararıyla Akçaabat İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Bilal BALCI, Trbzon Batı Bölgesi İmam-Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışmasının birincisi seçilerek, belgesini Akçaabat Müftümüz Ramazan TEKİN´in elinden aldı.

Öğrencimizi ve onu bu yarışmaya hazırlayan meslek dersi öğretmeni Muhammet GEDİKLİ´yi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.