11.04.2018

Gençlik Çalışmaları İstişare Toplantısı Yapıldı

Akçaabat İlçemizde gençlere yönelik hizmetleri koordinasyon ve eşgüdüm içerisinde planlamak, yürütmek, takip etmek ve sonuçlandırmak amacıyla 06/04/2018 Cuma günü sabah namazı sonrası Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda “Gençlik Çalışmaları İstişare Toplantısı” yapıldı.

Toplantıya İlçe Müftümüz Ramazan TEKİN, Şube Müdürü Bünyamin KAYA, Murakıp Fatih SOYLU, Akçaabat Gençlik Koordinatörü ve Söğütlü Ulu Camii İmam-Hatibi Bilal ACER, Akçaabat Müftülüğü V.H.K.İ Ali ŞAHİN ve Akçaabat merkezde görev yapan din görevlileri katıldı.

Kahvaltı sonrası “Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik Çalışmaları Yönergesi” kapsamında Akçaabat İlçemizde planlanan faaliyetler ile beraber özellikle “Cami Gençlik Kolları” çalışmaları istişare edildi.

Toplantı sonunda bir değerlendirme konuşması yapan İlçe Müftümüz Ramazan TEKİN, çalışmalarından dolayı din görevlilerimize teşekkür ederek başarılar diledi.