30.09.2016

Hayırsever Vatandaşımızdan Diyanet'e Bağış

İlçemiz Dürbinar Mahallesi Kireçhane mevkiinde ikamet eden Osman ÜÇÜNCÜ, aynı mevkide bulunan şahsına ait 4 katlı binanın 3. ve 4. Katlarını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı. İlçemiz müftülüğü tarafından resmi işlemleri tamamlanan binanın restorasyon çalışmaları yapılarak Osman Üçüncü’nün Yemende gazi olan babasının adı verilerek “Yemen Gazisi İsmail Üçüncü Kur’an Kursu” adı altında hizmete açılmıştır.

Açılış konuşmasında İlçemiz Müftüsü Ramazan TEKİN; 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı ve bereketli olmasını temenni ederek Kur’an kurslarımıza emeği geçenlere ve bu işe gönül verenlere teşekkür etti. Dualarla açılan kursun 120 öğrenci kapasitesi bulunmaktadır.

Açılış merasiminde İlçemiz Müftüsü Ramazan TEKİN, Şube Müdürümüz Mehmet CEBECİ, kurs öğreticileri İlknur MUTLU, Dilek YAYLA, Gülay CÖMERT, binayı bağış yapan Osman ÜÇÜNCÜ ve çok sayıda öğrenci velileri hazır bulundu.