04.04.2018

Kur'an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı.

Başkanlığımızca, Kur’an kurslarına katılımı artırmak için Kur’an kurslarımızda okuyan öğrencilerimizi Kur’an-ı Kerim-i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması düzenlenecektir. 18 yaşından gün almamış olanlar ve 18 yaş ve yukarı yaşta olmak üzere iki kategoride yapılacaktır.18 yaş altı öğrenciler ilçe birinciliği, il birinciliği, bölge birinciliği ve son olarak da Türkiye birinciliği için, 18 yaş üstü öğrenciler ise ilçe birinciliği ve il birinciliği için yarışacaklar.

İlçemiz müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında okuyan öğrencilerden anılan yarışmaya katılmak için müracaat edenler arasında ilçe birincilerinin seçimi yapılmıştır. Müftülük toplantı salonunda yapılan yarışmada 18 yaş altı öğrencilerden Derecik Mahallesi Demirtaş-Derecik-Karaman Kur’an Kursu öğrencisi Hüsna TURHAN, 18 yaş üstü öğrencilerden ise Söğütlü Mahallesi Fatih Kur’an Kursu öğrencisi Gülcan HATİPOĞLU birinci oldular. 17 Nisan 2018 tarihinde İl müftülüğünde yapılacak olan il birincilerinin seçiminde ilçemiz birincilerine başarılar dileriz.