06.04.2018

Dini Bilgiler Yarışması Yapıldı.

Başkanlığımızca, Kur’an kurslarına katılımı artırmak için Kur’an kurslarımızda okuyan öğrencilerimizi itikat, ibadet, ahlak ve siyer gibi temel dini bilgileri öğrenmeye teşvik etmek amacıyla Temel Dini Bilgiler Yarışması düzenlenecektir. Yarışma ilçe birinciliği ve ardından da il birinciliği seçimi şeklinde yapılacak olan yarışmaya ilçemizden Akçakale Mahallesi, Yaylacık Mahallesi Eski Cami ve Yaylacık Mahallesi Fatih Kur'an Kursundan öğrenciler katıldı.

Akçaabat müftülük toplantı salonunda yapılan yarışmada Akçakale Mahallesi Kur'an Kursu öğrencisi Gülsüm ÖZBAŞARAN birinci oldu. Birinci olan öğrencimizi tebrik eder, 07/05/2018 tarihinde il müftülüğünde yapılacak olan il birinciliği yarışmasında da  başarılar dileriz.