25.07.2018

Trafik Dedektifleri Projesi

Karayolu Trafik Güvenliği Stratejesi ve Eylem Planı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü), Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Polis Eşleri Derneği işbirliğinde ve OPET A.Ş.nin desteği ile 3-17 yaş aralığındaki çocuklara yönelik hazırlanan "Çocuklar İçin Trafik Eğitim (Trafik Dedektifleri) Projesi" uygulamaya konulmuştur.

Bu itibarla; aile bireylerinin trafik kazaları ile ilgili farkındalıklarının yükseltilmesi ve bu alanda kamuoyunun oluşturulması amacıyla İlçemiz Yemen Gazisi İsmail Üçüncü Kur’an Kursunda, Yaylacık Mahallesi Sahil Camiinde, Yaylacık Mahallesi Fatih Camiinde ve Belediye Camiinde okuyan Yaz Kur’an kursu öğrencilerine İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik eğitimi verilmiştir.