18.11.2019

2019 YILI MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI

Araklı İlçe Müftülüğü olarak 2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde 14 Kasım 2019 Perşembe günü saat: 13:30' da Araklı Kapalı Spor Salonunda ''Peygamberimiz ve Aile '' konulu program icra edildi. Programa Trabzon Emekli İl Müftüsü Ahmet BULUT, Araklı Belediye Başkan Vekili Ekrem REİS , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza KESKİNSOY ,Gençlik ve Spor Müdürü Dursun Ali AYAZOĞLU ve İlçemizdeki diğer daire amirleri mahalle muhtarları ve din görevlilerimiz katıldı.Bölge Yatılı Kuran Kursu Öğreticisi Abdullah EŞKİN'in Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan program akabinde İlçe Müftümüz Abdulkerim TOHUMCU açılış konuşmasını yaptı.
Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisiyle devam eden programda, Mevlidi Nebi Haftası Programımıza konuşmacı olarak katılan Trabzon Emekli İl Müftüsü Ahmet BULUT “Peygamberimiz ve Aile" Konulu konferans verdi.
Programın sonunda ilçe müftümüz Abdulkerim TOHUMCU tarafından Ahmet BULUT hocamıza Plaket takdim edildi ve program sona erdi