Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Kur’an Kursları sohbet programları kapsamında Çanakkale İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ, Kevser Kız Kur’an Kursunda okuyan öğrencilerimize “ Söz Emanet ve Sorumluluktur ve İlmin Değeri ve Önemi” konulu konferans verdi.
Detay

Kur’an Kursları sohbet programları kapsamında Çanakkale İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ, Yeşilyalı Mahallesi Hacı Hasan Efendi Kur’an Kursunda okuyan öğrencilerimize “ Söz Emanet ve Sorumluluktur.” konulu konferans verdi.
Detay

Kur’an Kursları sohbet programları kapsamında Çanakkale İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ, Mustafa İMAMOĞLU Kur’an Kursunda okuyan öğrencilerimize “ Söz Emanet ve Sorumluluktur.” konulu konferans verdi.
Detay

Kur’an Kursları sohbet programları kapsamında Çanakkale İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ Çiçekli Kur’an Kursunda okuyan kız öğrencilerimize “ İlmin Değeri ve Önemi” konulu konferans verdi.
Detay

TDV Arsin Şube Başkanı Telat ERGİN ve ADRB Vaizeleri Özge ERGİN ve Özlem MOLLAHÜSEYİNOĞLU 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle İlçemizdeki aileleri ziyaret ederek gül hediye ettiler ve hayır sahiplerinin emanetlerini yerlerine ulaştırdılar.
Detay

Mustafa İmamoğlu Kur'an Kursunda yüzüne okuma sürecini başarı ile tamamlayarak hafızlığa başlayacak olan 8 öğrencimiz için hafızlığa başlama töreni düzenlendi.
Detay

DİB Bütçe Daire Başkanlığının düzenlemiş olduğu mali işlemler çalıştayına katılan Arsin Müftülüğü Mutemeti Yusuf SARICI'ya bölge koordinatörü olması ve başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Müftümüz Telat ERGİN plaket takdim etti.