​T.C. ARSİN KAYMAKAMLIĞI
İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

GENCİM MANİEVİYATİM TEMEL DAYANAĞIM

Trabzon İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen "Gencim Maneviyatım Temel Dayanağım" projesinin birinci dönemi tamamlandı.

Yapılan planlamaya göre 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için her iki dönemde de İlçemizdeki bütün Liselere birer konferans programı düzenlenecektir.  Buna göre;

İlçemiz Müftüsü Ali GENÇ;

1- 30 Ekim 2017 tarihinde Arsin Metal (Sağlık Meslek) Lisesi Konferans Salonunda  " Dinimiz ve Değerlerimiz, Vatanımız, Bayrağımız Emanettir",

2- 31 Ekim 2017 tarihinde Arsin Anadolu Lisesinde "Hesap ve Mizan", 1 Kasım 2017 tarihinde Arsin Metem Lisesi Konferans Salonunda   "Ömür ve Gençlik Bir Emanettir."

3- 1 Kasım 2017 tarihinde Arsin Metem Lisesinde "Ömür ve Gençlik Bir Emanettir."

4- 02 Kasın 2017 tarihinde Arsin Anadolu İmam-Hatip Lisesinde "Emanete Sahip Çıkmak" konulu birer konferans vererek birinci dönem tamamlandı.