09.08.2018

ÖĞRENCİMİZ YAZ KUR'AN KURSLARI İL BİRİNCİSİ OLDU

Yaz Kur’an Kurslarımızda okuyan öğrenciler arasında yapılan Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler İl Birinciliği Yarışması 07 Ağustos 2018 Salı günü İl Müftülüğü Niyazi Şahinbaşoğlu Konferans Salonunda yapıldı. Trabzon genelindeki yaz Kur’an Kurslarımızda eğitim gören ve İlçelerdeki yarışmada birinci olanlar İl birinciliği için yarıştı.

Kur’an-ı Kerim, Tecvid, Dua ve Sure Mealleri ile Dini Bilgiler alanlarında toplamda  40 soru yöneltillen Öğrencilerden  İlçemiz Örnek Mahallesi Yeni Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencisi Mukaddes ŞAHİN tüm sorulara doğru cevap vererek kızlar kategorisinde il birincisi oldu.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere İl Müftülüğümüz tarafından çeşitli hediyeler verildi.