30.12.2016

GAZİMİZİ ZİYARET ETTİK

Kayseri'de 17 Aralık Cumartesi günü Saat 08:45 sularında çarşı iznine çıkmak üzere Belediye Otobüsü ‘ne binen askerlerimize yapılan hain terör saldırısında 14 askerimiz şehit olmuştu.55 Askerin de yaralandığı saldırılarda yaralananlardan biri de Arsin'li hemşerimiz Mertcan UZUN’du.

11 gün Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde gözünden tedavi gören Mertcan UZUN taburcu olduktan sonra memleketi olan Arsin İlçesi Dilek Mahallesindeki baba evine geldi.

İlçe Müftümüz Ali GENÇ, İlçe Müftülüğü Uzman Vâizi Bünyamin ATABAŞ ve İlçe Müftülüğü Murakıbı Zeki ATALAR ile birlikte 30 Aralık 2016 Cuma günü  Cuma namazından sonra Dilek köyündeki evinde Mertcan UZUN’u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Aynı otobüste bulunan ve hâin saldırıda yaralanan İlçemiz Fındıklı Mahallesinden Mehmet GÜL de ilçemize gelmiş ve 24 Aralık günü İlçemiz Müftüsü Ali GENÇ ve Yomra İlçe Müftüsü Hayrettin KILIÇBAY tarafından ziyaret edilmişti.

Her iki gazi askerimize de en kısa zamanda Allah'tan acil şifalar diliyoruz.