21.03.2017

CAMİ VE GENÇLİK

“Cami ve Gençlik” ile ilgili yaptığımız çalışmalara ışık tutması amacıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından bir program gerçekleştirildi.

20 Mart 2017 Pazartesi saat 13:30’da Arsin Belediye Konferans Salonunda Cami Personelimiz ve Kur’an Kursu öğreticilerimizin tamamının katıldığı programa konuşmacı olarak Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK davet edildi.

Gençlere yönelik yapıldığı çalışmalarla bilinen Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK tecribelerini personelimize aktardı.  Her şeyden önce istemenin geldiğini anlatan İlçe Müftüsü ancak mekân ve imkânlarla birleştirilince nelerin yapılabileceğini yaptığı çalışmalardan örnekler sunarak anlattı.

Ayrıca programın sonunda soru cevap bölümü yapılarak görevlilerimiz merak ettikleri hususları sorma imkanı da buldu