17.04.2018

ÖĞRENCİLERİMİZ TRABZON BİRİNCİSİ OLDU

İlçemiz Çiçekli Mahallesi Kur'an Kursu Öğrencimiz Nisanur YILMAZ ile Yeşilyalı Mahallesi Merkez Kur'an Kursu Öğrencimiz Cemrehan YILDIRIM İl birincisi oldular.

2017-2018 Eğitim yılı Kur'an Kursları arası Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları kapsamında Trabzon İl Müftülüğünde yapılan yarışmalarda 18 yaş altı bayanlar kategorisinde İlçemiz Çiçekli Mahallesi Kur'an Kursu Öğrencisi Nisanur YILMAZ ile erkekler kategorisinde Yeşilyalı Mahallesi Merkez Kur'an Kursu Öğrencisi Cemrehan YILDIRIM İl birincisi olarak, yapılacak olan bölge yarışmasında Trabzon'u temsil etmeye hak kazandılar.

İlçe Müftülüğü olarak İl biirincisi olan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.