06.06.2018

İL MÜFTÜMÜZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

İlimize atanan ve 14 Mayıs 2018 tarihinde göreve başlayan Trabzon İl müftüsü Osman AYDIN hocamız, ilçe Müftülüğümüzü ve Kur'an kurslarımızdan bir kısmını ziyaret etti. Ramazan ayı vesilesi ile ilçeleri ziyaret eden İl müftümüz 4 Haziran 2018 günü Arsin ilçemize gelerek önce İlçe Müftülüğünüzü ziyaret etti. Beraberinde İl Müftü Yardımcıları Sıtkı KAYA ve Melek MENTEŞE ile beraber daha sonra Koru ve Kevser kız Kur'an Kurslarında incelemelerde bulundu. Öğrencilerle sohbet etti. İl müftümüze ziyaretleri süresince Arsin İlçe Müftüsü Ali GENÇ refakat etti.Teravih namazı öncesi Arsin Merkez Ulu Camii'nde vaaz veren İl Müftümüz yatsı ve teravih namazlarını da kıldırdı. İl müftümüz ve yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.