16.03.2017

İMAM-HATİP LİSELERİ ARASI YARIŞMALARI

Trabzon Merkez ve İlçelerinde bulunan Anadolu İmam-Hatip Liseleri arasında; "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması" ve "Kur'an'ın Gerçek Muhafızları Hafızlık" yarışmaları İlçemiz Merkez Ulu Cami'de yapıldı.
            Hafızlık yarışmasına 8 okuldan birinci seçilen öğrenciler ve Ezan yarışmasına 14 İlçeden birinci seçilen öğrenciler katıldı.
            Arsin İlçe Kaymakamımız Fikret DAĞ, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem ŞEN ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya TAŞHAN'ın da konuk olarak katıldığı yarışma programında İlçe Müftümüz Ali GENÇ Seçici Kurul Başkanı olarak görev yaptı.
            Dereceye giren öğrecilerin yanısıra yarışmalara katılan tüm öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi.