13.04.2017

‘KUR'AN-I KERİM'İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI’NDA ÇİÇEKLİ KIZ KUR’AN KURSU VE YEŞİLYALI ERKEK KUR’AN KURSLARIMIZ TRABZON’DA BİRİNCİ OLDU.

12 Nisan 2017 Çarşamba günü Trabzon Müftülüğü Niyazi ŞAHİNBAŞOĞLU konferans salonunda, Kız ve erkek olarak ayrı kategorilerde yapılan yarışmalarda kız Arsin ilçemiz birinci oldu.

Kız kursiyerler arasında yapılan yarışmada  Çiçekli Mahallesi Kur'an Kursu Öğrencisi Mehtap KAYIK, erkekler kategorisinde Yeşilyalı Mahallesi Merkez Kur'an Kursu Öğrencisi Abdulmalik BULUT il  birincileri olarak bölge yarışmasında Trabzon’u temsil etmeye hak kazandı.

Her iki kategoride birinci olan öğrencilerimiz Trabzon İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildi. Kız öğrencimiz ödülü Trabzon İl Müftüsü Keramettin DEMİR tarafından, erkek öğrencimizin ödülü de Arsin İlçe Müftüsü Ali GENÇ tarafından takdim edildi.

21 nisan 2017 tarihinde Trabzon’da yapılacak olan Bölge yarışmasında her iki değerli öğrencimize başarılar diliyoruz. Bu öğrencilerimizi, ailelerini, bunları yetiştiren Kur’an Kursu Öğreticilerimizi ve Kur’an Kursu Yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.