13.04.2018

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI ARSİN'DE YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığının mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçemizde yapılan ilçe müftüleri toplantısı bu ay Arsin ilçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde Arsin’de gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Müftümüz Keramettin Demir, İl Müftü Yardımcılarımız Sıtkı Kaya, Hadi Keskin ve Melek Menteşe ile İlçemiz Müftüsü Ali GENÇ'in yanısıraİlçe Müftülerimiz ve İlçe Müftü Vekillerimiz katıldı.

Bu ay ilçe müftüleri toplantısında, müftülüğümüz tarafından hastanelerde yürütülen manevi rehberlik hizmetleri, aile haftası nedeniyle ilimizde müftülüğümüzce yapılması planlanan programlar, Kadın Kur’an kursu öğreticilerine yönelik düzenlenen “Biz Bir Aileyiz” isimli program, yine müftülüğümüz tarafından 16 Nisan Pazartesi günü saat 17:30’da Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde düzenlenecek olan ve Din İşleri Yüksek Kurulu Kurul Üyesi Doç. Dr. Ülfet Görgülü’nün katılacağı “Ailede Manevî Değerler” konulu konferans ile yazışma iş ve işlemleri değerlendirildi.