22.03.2016

Program Geliştirme Daire Başkanı Cafer Tayyar DOYMAZ İlçemizde bulunan Kur`an Kurslarını ziyaret etti.

Program Geliştirme Daire Başkanı Cafer Tayyar DOYMAZ Arsin İlçe Müftüsü Ali GENÇ ile beraber, İlçemizde bulunan Kur`an Kurslarını ziyaret etti. Çanakkale Zaferinin 101. yılı etkinlikleri kapsamında Arsin Müftülüğü tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak davet edilen Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Program Geliştirme Daire Başkanı Cafer Tayyar DOYMAZ hocamız 19 Mart 2016 Cumartesi günü ilçemizde bulunan Kur`an Kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.
Yeşilyalı Mustafa İmamoğlu Kur`an Kursu, Yeşilyalı Koru Kur`an Kursu, Yeşilyalı Kevser Kur`an Kursu ve Çiçekli Kur`an Kurslarında incelemelerde bulunarak öğrencilerle sohbet etti. Ayrıca İlçemizde inşaatı devam eden Yeşilyalı İlme Hizmet Vakfı tarafından Yeşilyalı mahallesinde bulunan Kur`an Kursu inşaatı ve Çiçekli mahallesinde bulunan ve Arsin Çiçekli Köyü Camii ve  Kur`an Kursu Yaşatma Derneği tarafından Çiçekli Mahallesinde inşaatı devam eden Kur`an Kursu inşaatlarını da ziyaret etti. Son olarak Yomra İlçesi Kaşüstü mevkiinde Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubesi tarafından yapılmakta olan Kur`an Kursu inşaatını da ziyaret etti.