06.04.2016

"GENCİM MANEVİYATIM TEMEL DAYANAĞIM"

Gençlerimizin manevi gelişimlerine katkı sağlayabilmek amacıyla İl Müftülüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği "Gencim Maneviyatım Temel Dayanağım" projesi kapsamında İlçe Müftümüz Ali GENÇ tarafından okullarda Seminerler verildi.

Seminerde gençlere, yaratılışımızın gayesi ayet-i Kerime ve Hadis-i Şerifler ışığında anlatıldı. Konuya düşünce tarihi boyunca Filozofların diğer düşünürler tarafından nasıl ele alındığı anlatıldı. Ben kimim, neyim, niçin buradayım gibi soruların en doğru cevabının İslam tarafından tatmin edici bir şekilde verildiği ifade edildi.

Aynı Protokol kapsamında İlçemiz Uzman Vaizi Bünyamin ATABAŞ tarafından Arsin Anadolu Lisesinde ve Arsin Mesleki Teknik Eğitim Lisesinde seminer verdi.

Ayrıca İl Müftülüğü Vaizelerinden Emine İPEKDAL 07/04/2016 Perşembe günü Arsin Anadolu İmam-Hatip Lisesinde  program kapsamında bir seminer verecek.