04.08.2016

YAZ KUR’AN KURSLARI ARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA KUPA HEYECANI

21 Temmuz 2016 Pazartesi günü başlayan ve 1 Ağustos Pazartesi günü sona eren turnuvaya 10 Kur’an Kursu katıldı. Toplam 25 maçın oynandığı turnuvada final maçı 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü saat 10:00 da başladı. Turnuva sonucunda Arsin Merkez Hoca Yusuf Camii Kur’an Kursu takımı birinci, Arsin Halk Eğitim Merkezi Kur’an Kursu takımı ikinci ve Arsin Yeşilyalı Merkez camii Kur’an Kursu takımı üçüncü oldu.

Final maçı ve kupa törenine Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem ŞEN, Arsin İlçe Müftüsü Ali GENÇ, Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz ÜSTÜNDAĞ,  Arsin İlçe  Gençlik ve Spor Müdürü Murat  BAÇİN, Arsin Malmüdürü Yücel AYAZ, Arsin İlçe Nüfus Müdürü Sadık AKTAŞ, Arsin İlçe Tarım Müdürü Şenol GÜRKAN, Futbol takımlarının antrenörleri İmam-Hatipler ve diğer davetliler katıldı.

İlçe Müftülüğümüz tarafından turnuvada Birinci, İkinci ve Üçüncü olan takımlara Kupa ve her bir oyuncuya madalya verildi. Ayrıca Belediye Başkanımız tarafından futbol takımlarının temsilen İmam-Hatiplere ve turnuvada hakemlik yapan Ahmet BAŞARAN’a ve Faruk  DENMİRCİ’ye de özveririli çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen İlçemiz Merkez Cumhuriyet Mah. Camii İmam-Hatibi Halil TOPAL’a, İlçemiz Hoca Yusuf Camii İmam-Hatibi Mümin GÜRSOY’a, diğer cami görevlilerimize bize maddi ve manevi destek olan Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem ŞEN’e teşekkür ediyoruz.