03.07.2019

Yaz Kur'an Kursları açılışı

Arsin İlçe Müftülüğü Merkez Kur'an Kursunda 2019 Yılı Yaz Kur'an Kurslarının açılışı vesilesi ile bir tören düzenlendi.  10 Haziran 2019 Carsamba günü saat 10:00 da Merkez Kuran Kursunda düzenlenen törene İlçe Müftüsü Ali GENÇ ile beraber, Müftülük Murakibi Zeki ATALAR,  Müftülük Şefi Şenol YETİM, Kur'an Kursu Öğreticilerimiz,  Öğrenci Velileri ve öğrenciler katıldı. Açılış töreninde İlçe Müftüsü Ali Genç bir konuşma yaptı.  Konuşmasında Yaz Kur'an Kurslarının önemine işaret ederek, Kurslardan beklenen basarinin gerçekleşmesi için Öğrencilere,  velilerine ve Kuran kursu öğreticilerimize bazı tavsiyelerde bulundu. Törene kadın velilerimizin ilgisinin iyi olduğu memnuniyetle müşahede edildi.