04.07.2019

İcazet Töreni

İlçe Müftülüğümüze bağlı Yeşilyalı Erkek Kur’an Kursu, Yeşilyalı Mustafa İmamoğlu Kur'an Kursu, Yeşilyalı Kevser Kur'an Kursu ve Yeşilyalı Koru Kur'an Kurslarında hafızlık yaparak Belge almaya hak kazanan 53 öğrencimiz için düzenlenen İcazet Törenine Muhteşem İlgi.

Arsin Yeşilyalı İlme Hizmet Vakfi bünyesinde bulunan yukarida isimleri yazili Kuran Kurslarindan 2019 yilinda 30'u erkek, 23'ü kiz olmak uzere 53 ogrencimiz hafizligini tamamlayarak belge almaya hak kazandi.

Kuran Kurslarımızda eğitimlerini tamamlayan genç hafızlar için düzenlenen icazet merasimine; Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora,Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın,Köprübaşı Kaymakamı ve Arsin Kaymakam Vekili Uğur Tutkan, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Trabzon il Müftüsü Osman Aydin, Trabzon Il Müftü Yardımcısı Sıtkı KAYA, Of İlçe Müftüsü Hüseyin Ispiroğu , Yomra İlçe Müftüsü Hayrettin KILIÇBAY, Düzköy İlçe Müftüsü Adem ORHAN, Sürmene İlçe Müftüsü Abdullah ÇOBAN, Piraziz İlçe Müftüsü Yavuz Yıldız, Arsin İlçe Müftüsü Ali GENÇ yanında diğer daire amirleri ile, yöremizin çok değerli alimleri, İstanbul'dan çok değerli Kuran-ı Kerim okuyucu hocalarimizve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.
Değerli hocalarımızın konuşmaları ve Kur'an-ı Kerim okumaları yanında Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrallah Hacimuftuoglu'nun konuşması katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi.

Öncelikle hafız kardeşlerimizi, ailelerini, eğitimlerinde katkısı olan hocalarını tebrik ediyoruz. Hafız kardeşlerimize başarılar diliyoruz.