01.06.2018

BEŞİKDÜZÜ MÜFTÜLÜĞÜNDEN İFTAR

Beşikdüzü Müftülüğü çalışan tüm personeline, bay bayan görevlilerine ve ailelerine, emekli din görevlilerine topluca iftar verdi.

İftar Programı, Hafız Sezgin YANIK Hocanın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Yemeğin sonunda vaiz Ekrem AKBAŞ'ın yaptığı yemek duası ile program sona erdi.

Program sonunda Beşikdüzü Müftüsü sayın İbrahim KADIOĞLU hocamız da birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak: "Allah'ın bizlere bahşettiği bütün güzellikler ve imkanlar için, yediğimiz içtiğimiz bunca rızıklar için şükretmeliyiz." dedi.

Ülkemizdeki huzur ve asayişi sağlayan asker ve polisimize teşekkür eden Kadıoğlu, "Allah vatanımıza ve milletimize zeval vermesin, birliğimizi ve dirliğimizi, devlet ve milletimizi daim ve kaim eylesin." diye duada bulundu.