22.03.2017

TARİHİ CAMİLERİ ZİYARET

İl Müftülüğümüz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü 2017 eylem planı 6. Maddesi (a) ve (b) bendi çerçevesinde Milli Eğitime bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerin tarihi camileri ziyareti planlanmıştır. İlçemize bağlı Akkese Mahallesi Aşağı Camii, Akkese İlköğretim okulu Rehber öğretmeni Halil İbrahim BÜLBÜL tarafından 35 öğrenci ile beraber 16.03.2017 günü saat 14:00 de Camii İmam-Hatibi Osman MIYNAT tarafından karşılanarak cami hakkında öğrenciler bilgilendirilmiş olup, çocuklara çeşitli hediyeler verilerek ikramlarda bulunulmuştur.

Merkez Eski Camiimiz ise Merkez İlköğretim okulu öğrencileri tarafından Rehber öğretmenleri Ahmet KAYA, Hikmet ÇOBAN eşliğinde 95 öğrenci ile beraber 16.03.2017 tarihinde saat: 14:00 de Cami görevlisi Müezzin-Kayyım  Hasan KARAGÖZ tarafından karşılanarak cami ziyareti yaptırılmış olup, öğrencilere gerekli bilgiler verilmiştir