08.06.2018

TÜRKİYE DİYANET VAKFINDAN YARDIM

Türkiye Diyanet Vakfı (T.D.V.) Beşikdüzü Müftülük Şubesi tarafından Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulunda okuyan öğrencilere yardım kartları dağıtıldı.

Beşikdüzü Diyanet Vakfı Başkanı Müftü Sayın İbrahim KADIOĞLU Hoca, ilçemizde okuyan Yüksek okul öğrencilerini geçen ramazan ayında unutmadığı gibi bu ramazanda da unutmadı.

Uzak illerden ilçemize tahsil için gelmiş olan bay-bayan öğrencilere her konuda yardımcı olmaya çalışan Müftü İbrahim KADIOĞLU, gençlere kartlarını dağıtarak başarılar diledi.

Ayrıca yıl içerisinde Kur’an-ı Kerim’i okuma ve anlama çalışmaları kapsamında da K.Y.K. Yurdunda bir bay ve bayan (Vaiz Zeki GÜVEN ile K.Kursu Öğreticisi Ayşe ÇELİK Hoca hanım) görevlimiz tarafından dersler verilmektedir.