26.06.2018

YAZ KUR'AN KURSU SEMİNERİ

Müftülüğümüze bağlı din görevlileri için düzenlenen Yaz Kur'an Kursu Semineri Müftülük toplantı salonunda yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca düzenlenen Yaz Kur’an Kursları, bu yıl 25 haziran 2018 tarihinde başladı.

Yaz Kur’an Kurslarındaki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin amacına uygun, daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için uygulamaya dair esasların ele alındığı seminere İlçemizde görev yapan tüm din görevlileri katıldılar.

Seminerde, kurslarda görev alacak personelin pedagojik açıdan desteklenmesi, eğitim öğretimde amaç, ilke ve metod birlikteliğinin sağlanması amacıyla Antalya/Manavgat’ta düzenlenen Yaz Kur’an Kursu Rehber Öğreticiler Seminerine katılan Ortahisar İlçesi’nden İmam-Hatip Fatih ŞENGÜL ve Vakfıkebir İlçesi’nden Kur’an Kursu Öğreticisi Seyfullah HACIFETTAHOĞLU görev aldı.