05.07.2018

YAZ KUR'AN KURSLARI BAŞLADI

.             CAMİDE ÇOCUK SESİ

VATANIMIN NEŞESİ

Camilerimiz çocuklarla daha güzel...

Yaz Kur'an Kurslarının başlaması dolayısıyle Müftümüz İbrahim KADIOĞLU bir mesaj yayınladı :

"Elhamdülillah Yaz Kur'an Kursu başladı. Camilerimiz artık çiçek bahçesine dönüştü. Bu yaz Kur'an Kurslarımıza bu yıl da en üst seviyede katılım oldu.

Camide Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek, camide namaz kılmayı, Dini Bilgileri öğrenme ne güzel bir uygulama, Peygamberî bir uygulamadır.

Sevgili Peygamberimiz kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocukları camide eğitmiştir.

Bu yıl da imkanlanlarımız dahilinde tüm camilerimizde yavrularımız için Kur'an Kursları açtık. Sayın velilerden, anne ve babalardan çocuklarını, torunlarını bir saatliğine de olsa camilerimize göndermelerinin çok güzel olacağını unutmayalım.

Hiç unutmayalım ki geleceğin cami cemaati bu çocuklarımız olacaktır.

Camilerimizde yalnızca Dini Bilgiler değil, anne baba sevgisi, vatan millet sevgisi de anlatılmaktadır."

Çocuklarını camilere gönderen tüm anne babalara teşekkür eden Beşikdüzü Müftüsü İbrahim KADIOĞLU hoca, son olarak şunları söyledi :

"Geleceğimiz olan bu yavrularımızı, imanı sağlam bilgili, dürüst ve başarılı olarak yetiştirmek zorundayız."