29.07.2018

KADIRGA’DA CUMA NAMAZI

Beşikdüzü müftümüz sayın İbrahim KADIOĞLU, çoğunluk olarak Beşikdüzülü’lerin yaylacılık yaptığı, cennet-mekan Fatih Sultan Mehmet Han’ın Trabzon’u fethetmek için yola çıktığı ve ordusuyla birlikte cuma namazı kıldığı, halk arasında Namazgâh olarak bilinen 557 yıllık üstü açık camide 27.07.2018 günü cuma namazını kıldırdı.

Saat 11.00 den itibaren Kaçkar TV ekranlarından da canlı olarak yayınlanan ve Kur'an-ı Kerim ve mevlid-i şeriflerle şehitlerimizin de anıldığı programa, çevre yaylalardan gelen vatandaşlarla yoğun bir cemaat katıldı.

Namazdan sonra halk ile temaşa eden müftümüz İbrahim KADIOĞLU, ardından Beşikdüzü’ne geri döndü.

Tutiya çiçekleri satan çocuklar ve cuma namazından sonra namazgahlıkta öğle namazını kılan bayanlar Kadırga Yaylasında ilgi çeken görüntülerdendi.