16.07.2018

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

Beşikdüzü Merkez Yeni Camii’nde, 15 Temmuz şehitleri ve diğer tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okundu.

15 Temmuz 2016'da meydana gelen hain darbe girişiminin ikinci yılı dolayısıyla düzenlenen program, 15 Temmuz 2018 Pazar günü akşam namazını müteakip icrâ edildi. İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu’nun günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmanın ardından program, Kur’an-ı Kerim tilâveti, Mevlid-i şerif, salât-ü selâm ve tekbirlerle devam etti. Müftü Kadıoğlu’nun yaptığı duâ ve cemaatle kılınan yatsı namazıyla program sona erdi.

Programa Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Seral Doğan, İlçe Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, bazı daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldılar.