22.08.2018

TDV Beşikdüzü Şubesi Kurban Eti Dağıttı

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezince görevlendirilen Müftülüğümüz nezdindeki T.D.Vakıf Şubemiz, bu yıl ilk kez kurban keserek muhtaç aileleri sevindirdi.

Yurt genelinde kurban bağışında bulunan vatandaşlarımızın kurbanlarını kesmek üzere T.D.Vakfı Genel Merkezinden belli bir miktar hisse olarak Beşikdüzü Müftülüğüne gönderdiği kurbanlar kesildi.

Müftülüğümüz personeli, bayramın ikinci günü bir ekip çalışması yaparak kesim işlemini tamamladıktan sonra kurban etlerini paketleyerek dağıtıma hazır hale getirdiler.

Müftülük binasının önünde dualarla yapılan kısa bir törenle kurban etleri yaklaşık seksen aileye dağıtıldı.

Kurban Kesim ve Kurban etlerinin dağıtımına katılan müftülük görevlilerine teşekkür eden Beşikdüzü Müftüsü Sayın İbrahim Kadıoğlu hoca şunları söyledi:

“TDV Beşikdüzü Şubesi tarafından organize edilen kurban kesim ve dağıtımı çok güzel bir şekilde ifa edilmiştir. Ben bu organizeye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gayet başarılı bir organize olmuştur. Yaklaşık yüz aileye yakın eve kurban eti ulaştırmanın sevincini yaşamaktayız. Ben şuna inanıyorum ki günümüzde bu kadar yaykın olan sivil toplum kuruluşları, sözde dini yapılar ve değişik ünvan ve adlar altında faaliyet gösteren sözde cemaatler etraflarında bulunan fakir ve kurebaya kurban eti ulaştırmaya çalışsa, maddi yardımda bulunsa bu ülke daha huzurlu daha güçlü olur. İnşaallah bir gün bu hayır kurumlarının yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerini Rabbim bizlere gösterir."