23.05.2019

MERKEZ KIZ KUR'AN KURSU 4-6 YAŞ YIL SONU ETKİNLİĞİ

Merkez Kız Kur’an Kursu okul öncesi 4-6 yaş kursumuzun yıl sonu programı İsmail Çavuş Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda yapıldı. Programa İlçe Kaymakamı Zerrin ÇAY BEŞİKCİ, Belediye Başkanı Mümün NUHOĞLU, Stajer Kaymakam adayı Didem DİNÇ , İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan KOCAMAN, İlçe Tapu Müdürü İlyas LATİFOĞLU, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erhan AYVAZ , T.C. Ziraat Bankası Müdürü Salih BAL , MHP İlçe başkanı Hüseyin KARA, Kur’an Kursu  öğretmenlerimiz , öğrenci velilerimiz  ve çok sayıda davetliler katıldı.
            Program İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış Konuşmasını İlçe Müftümüz İbrahim GÖRMÜŞ yaparak 4-6 yaş  Kur’an Kursu hakkında  genel bilgi verdi. Daha sonra sahneye Kar Taneleri  , Çalışkan Arılar ve Cennet Yolcuları sınıfı çıkarak gösterilerde bulundular.
            Kar Taneleri sınıfına hediyelerini İlçe Kaymakamı Zerrin ÇAY BEŞİKCİ , Çalışkan Arılar sınıfının hediyelerini ise Belediye Başkanı Mümün NUHOĞLU ve Cennet Yolcuları sınıfının hediyelerini ise Stajer Kaymakam adayı Didem DİNÇ verdiler.
            Bu programın hazırlanmasında emeği geçen Kur’an Kursu öğretmenlerimize  ve yardımcı hocalarımıza hediyelerini İlçemiz Müftüsü İbrahim GÖRMÜŞ takdim ettiler. Katılımın yoğun olduğu program fotoğraf çekimleri ile sona erdi.