21.10.2019

EKİM AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Hayrat İlçe Müftülüğü Ekim ayı personel toplantısı İlçe Müftüsü Mustafa KAYIŞ hocamızın başkanlığında Müftülük Toplantı Salonunda 21.10.2019 pazartesi günü Saat: 09.00’da başladı. Toplantıya, Müftülüğümüzde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyumlar katıldı.

Toplantı Trabzon il vaizi Hasan AYDIN hocamızın bağımlılık ile ilgili sunumuyla devam etti.

Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığımızdan ve Mülki amirlerden gönderilen talimat ve tebligatların duyurulması, 2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Talimatı, Hac ve Umre İşlemleri, Cenaze İşleri, Din Görevlisi İle 365 Gün İsimli Kitap, Fidan Dikimi, Basına Bilgi Demeç Verme ve Sosyal Medya Kullanımı, Camilerle İlgili Dikkat Edilmesi Gerekenler, Gençlik ve Engelliler Koordinatörlüğümüzün Çalışmalarının Değerlendirilmesi, 4-6 Yaş Gurubu Kur’an Kursu Çalışmaları, Aylık Yapılacak Faaliyetler hk. Bilgi alışverişinde bulunulması vb. konular görüşüldü.

Toplantı, Müftümüz Mustafa KAYIŞ’ın açıklamaları, dilek ve temennilerin dinlenmesiyle sona erdi.