15.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Lise Öğrencilerine Konferans Verildi

Hayrat İlçe Müftülüğü Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde 15.11.2019 Cuma günü Hayrat Çok Programlı Lisesi konferans salonunda saat 09.30 da gençlere yönelik konferans düzenledi. Konferansta misafir etmiş olduğumuz İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesinden Doç. Dr. Ahmet Hamdi YILDIRIM Çok Programlı Lisesi  öğrencilerine konferans verdi. Konferans; İl Müftümüz Sn. Mustafa KAYIŞ, Ç.P.L okul müdürü Sn. Recep USTA, daire amirleri ve okul öğretmenlerinin katılımıyla yoğun ilgi gördü.

Ahmet Hamdi YILDIRIM hocamızın; Peygamberimiz ve Aile konulu konferansından sonra öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla konferans sona erdi. Konferans sonunda gençlere ve katılım sağlayan misafirlerimize konuyla ilgili kitap ve ikramlarda bulunuldu.

Hayrat İlçe Müftülüğü olarak, konferansın gerçekleşmesinde emeği olan İlçe Müftümüz Sn. Mustafa KAYIŞ’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ahmet ÖZTÜRK’e, Ç.P.L Müdürü Sn. Bayram TERZİ'ye, konuşmacı olarak programa katkı sağlayan Sn. Ahmet Hamdi YILDIRIM’a, bu konferansı organize eden İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Engin KOÇ hocamıza teşekkür ederiz.